تاریخ انتشار: چهارشنبه 12 آذر 1393
شرح وظايف واحد نظارت بر مواد غذايي ، بهداشتي ، مستقر در شبكه ها
امتیاز:
*کریم نصرت الهی
• نظارت و بازرسي
1- نظارت مستمر بر فعاليت ، نحوه توليد و انبارش و رعايت كامل شرايط و ضوابط فني و بهداشتي كارخانه ها ، كارگاههاي توليدي و مواد غذايي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي مشمول قوانين مواد غذايي ، بهداشتي در سطح شهرستان
2- اجراي بخشنامه ها و دستورالعملهاي ارجاعي از معاونت غذا و دارو استان
3- نمونه برداري بصورت متناوب از محصولات واحد هاي توليد مواد غذايي ، آرايشي ، بهداشتي و ارسال به آزمايشگاه كنترل مواد غذايي ، بهداشتي استان به منظور كنترل سلامت و مطابقت با فرمولاسيون قيد شده در پروانه ساخت محصول
نمونه برداري از سطح عرضه در موارد مشكوك به فساد و يا تقلبي بودن محصول -4
نظارت بر فعاليت مسئولين فني واحد هاي توليدي تحت پوشش -5
6-اعلام ليست اقلام مواد غذايي ، آرايشي و بهداشتي غير مجاز به كليه مراكز عرضه و جمع آوري اقلام مذكور از سطح عرضه شهرستان با همكاري واحد بهداشت محيط
ضبط و توقيف كالاهاي مشكوك به فساد و يا تقلب 7- معدوم و يا تغيير كاربري اقلام غير قابل مصرف انساني و یا با اجازه رسمي از مراجع قضايي ذيصلاح و هماهنگي با معاونت غذا و دارو استان
آموزش و اطلاع رساني
1-تهیه بروشور آموزشی و هر گونه اطلاع رسانی با هماهنگی معاونت غذا و دارو استان
2- برگزاري جلسات توجيهي آموزشي براي صنوف مختلف مواد غذايي ، آرايشي و بهداشتي شهرستان 3-شركت در كارگاهها و كلاسهاي آموزشي ، سمينارها و همايشهايي كه از طرف معاونت غذا و دارو برگزار می گردد .
انجام نياز سنجي آموزشي در صنفهاي مختلف به منظور اطلاع رساني همگاني.4-
5-انجام نياز سنجي آموزشي براي مسئولين واحد هاي توليدي تحت پوشش و ارائه آن به معاونت غذا و دارو
• رسيدگي به شكايات
ثبت ، پيگيري و پاسخ گويي به شكايات مردمي از محصولات كارخانجات توليدي تحت پوشش .1-
2-ثبت ، پيگيري و انعكاس شكايات مردمي از محصولات كارخانجات توليدي استان به معاونت غذا و دارو استان
3-ثبت ، پيگيري و انعكاس شكايات مردمي از محصولات كارخانجات در سطح كشور به معاونت غذا و دارو استان
4-ثبت ، پيگيري و پاسخگويي به شكايات واصل شده ساير دانشگاهها از محصولات كارخانجات توليدي تحت پوشش و انعكاس آن به معاونت غذا و دارو استان
•آمار اطلاعات و
1-تهيه آمار دقيق تعداد بازديدهاي انجام شده ، تعداد نمونه برداريها ، مقدار نمونه توقيفي ، معدوم و يا تغيير كاربري شده و ارسال آنها به معاونت غذا و دارو استان بصورت ماهيانه
2-تهيه آمار دقيق از تعداد پرونده ارسالي به معاونت غذا و دارو استان جهت اصلاح و يا صدور پروانه هاي تأسيس ، بهره برداري ، ساخت ، مسئول فني و يا كد بهداشتي و ارسال آنها به معاونت غذا و دارو استان بصورت ماهيانه
-تهيه عملكرد ساليانه واحد غذا شهرستان و ارسال آن به معاونت غذا و دارو استان 3
سایرموارد 1-شركت در كميته هاي شهرستاني نظير كميته شير مدارس و يارانه خانوار ، كميته غني سازي آرد
2-شركت فعال در گشتهاي مشترك با بهداشت محيط ، سازمان بازرگاني ، اداره اماكن و ساير اداره هاي ذيربط در شهرستان و همكاري لازم با آنها
* کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت چرداول
پست الکترونیکی مدیر سایت: Mr.it.1402@gmail.com