اخبار زیر پورتال شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول

تاریخ انتشار: دوشنبه 09 تیر 1393
برنامه غذایی برای افراد دیابتی درماه رمضان

  برنامه غذایی برای افراد دیابتی درماه رمضان

امتیاز: Article Rating

 

برنامه غذایی برای افراد دیابتی درماه رمضان
 

بیماران دیابتی می‌توانند در وعده‌های افطار و سحر از خورشت‌ها و غذاهایی که در آنها از گوشت بره، جوجه مرغ به اضافه سبزیجات تهیه شود استفاده کنند.
این بیماران باید سوپ یا آش حاوی جو، گشنیز، اسفناج، کدو، شلغم، زرشک و آلو استفاده کنند و به عنوان چاشنی به غذاها آبغوره بدون نمک، آبلیموی تازه، سماق یا تمرهندی اضافه کنند.
بهترین میوه ها برای این بیماران سیب رسیده شیرین، گلابی، انار، تمرهندی، آلو، زردآلو و شاهتوت است که بیماران می توانند از آب میوه های فوق نیز استفاده کنند.
ماهی و غذاهای دریایی به علت وجود امگا ۳ و چربی‌های غیراشباع در بهبود دیابت و عوارض آن مفید هستند، گشنیز تسکین دهنده صفرا و برطرف کننده التهاب و تشنگی است.
اثر گشنیز بر افزایش ترشح انسولین از پانکراس، پایین آوردن قند خون، بهبود لیپید پروفایل و جلوگیری از بروز عوارض قلبی – عروقی در بیماری دیابت بیان شده است.
همچنین اثرجو در پایین آوردن قند خون و افزایش حساسیت بافتی به انسولین به اثبات رسیده و اسفناج با طبیعتی سرد و تر برطرف کننده گرمی و التهاب و تشنگی بوده و ملین است و هضم سریعی دارد.

 

 

تصاویر
  • برنامه غذایی برای افراد دیابتی درماه رمضان
ثبت امتیاز
پست الکترونیکی مدیر سایت: Mr.it.1402@gmail.com