اخبار زیر پورتال شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول

تاریخ انتشار: شنبه 17 خرداد 1393
خواص میوه سیب

  خواص میوه سیب

امتیاز: Article Rating

طبيعت: شيرين : گرم و ترش : سرد و خشك 
حاوي : آب ، ويتامين A,B,C مواد معدني ، آنزيم ها ، اسيد هاي آمنه ، رنگ دانه ها ، مواد قندي ، مواد پروتئين

خواص : تقويت عمومي بدن ، رفع ناراحتي هاي عصبي ، يك مسواك طبيعي كه به ضد عفوني و تقويت دندان ها كمك مي كند ، تقويت غدد بدن ، درمان اسهال ، معده را دباغي و پاكيزه مي كند ، درمان تب ، خون آمدن از بيني ،

درمان بسياري از بيماري ها ، نجات از وبا ، فكر را تقويت ، ترشح غدد بخصوص بزاق را زياد مي كند ، پوست سيب 5 برابر سيب ويتامين دارد . تقويت قلب ، مبتلايان به اوره ، اشتها آور ، بيماري هاي دستگاه ادراري ، ورم حاد ، بيماري هاي پوستي ، سرماخوردگي ، تصلب شرايين ، بي خوابي ، ترس و اضطراب ، گرفتگي صدا ، سرفه ، مبتلايان به چاقي ، دم كرده پوست سيب درمان رماتيسم و نقرس ، افراد گرم مزاج سيب ترش يا ملس بخورند ، سيب را بايد با پوست و دانه اش مصرف نمود ، براي هضم آسان بايد آن را خوب جويد ، دفع بواسير ، مفيد براي ديابتي ها ، سوء هاضمه ، ادرار آور ، رفع بدبويي تنفس ، سنگ كليه و صفرا و كليه ها ، درد مفاصل ، سرما خوردگي ، ضد سرطان . 
آب سيب : معده اطفال را از سموم و ميكروب پاك مي كند . 
سيب كال : اثر ضدعفوني اش از رسيده بيشتر است . 
سيب سبز : ضد تب 
صبح ناشتا : اسهال و وباي كودكان ، تصويه كننده خون ، رفع يبوست : موقع خواب با پوست 
بوي سيب : تقويت قلب ، حافظه و كبد است . 
سيب رنده شده : دل پيچه، استفراغ، كوه گرفتگي و دريا زدگي زنان باردار ، درد چشم بر اثر ضربه 
سيب پخت : درمان بي خوابي و درمان تب خال 
خوردن يك عدد سيب ناشتا : حالت تهوع زنان باردار را از بين مي برد . 
مضرات : خوردن زياد سيب ترش انسان را ترسو و حافظه را ضعيف میکند .

 

تصاویر
  • خواص میوه سیب
ثبت امتیاز
پست الکترونیکی مدیر سایت: Mr.it.1402@gmail.com