تاریخ انتشار: چهارشنبه 25 دی 1398
تشدید نظارت های کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول از کارگاه های شیرینی پزی و نانوایی های سطح شهر سرابله
امتیاز:
ولی الله ظهوری کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول با اشاره به اینکه نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی تشدید میشود از تعطیلی و برخورد بدون اغماض با مراکز متخلف خبرداد .
در راستای پایش مواد غذایی و با توجه به اهمیت عرضه مواد غذایی سالم ، نظارت وکنترل بهداشتی با هدف ارتقاء شاخص های بهداشتی در کارگاه های شیرینی پزی و نانوایی های شهرسرابله توسط کارشناسان واحد بهداشت محیط شهرستان چرداول با همراهی بازرسین اداره تعزیرات حکومتی و اماکن نیروی انتظامی اجرا شد .
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط اعلام کرد : طی این نظارت ها ، تمامی نواقص بهداشتی به متصدیان اعلام و موارد نقص تا حصول نتیجه نهایی پیگیری و نیز با متخلفین طبق قانون ماده 13 برخورد جدی به عمل می آید .
وی خاطرنشان کرد: تعطیلی یک مرکز تهیه و عرضه مواد غذایی به سبب انجام تخلفهای بهداشتی بوده و پس از چندین بار بازدید و ارائه اخطار، با دستور مقام قضایی انجام میشود، بنابراین این مراکز اخطارهای بهداشتی را جدی بگیرند و درراستای رفع مشکلات بهداشتی واحد خود تلاش کنند .
ظهوری اضافه کرد : مقدار 200 کیلوگرم انواع شیرینی جات به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی از یک کارگاه شیرینی پزی توقیف و معدوم ودر همین راستا مکاتبات لازم جهت پلمپ این کارگاه شیرینی پزی و یک نانوایی در سطح شهر سرابله به دلیل استفاده از جوش شیرین و عدم رعایت موازین بهداشتی به مراجع قضایی انجام شد .
این کارشناس بهداشت محیط از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، طی تماس با سامانه تلفنی ۱۹۰ رسیدگی به شکایات بهداشت محیط، موارد را به کارشناسان این واحد اطلاع رسانی کنند تا بررسی و پیگیری شود.
پست الکترونیکی مدیر سایت: Mr.it.1402@gmail.com