تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 17 دی 1398
کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول از کارگاه های شیرینی پزی و قنادی های سطح شهر سرابله بازدید به عمل آوردند
امتیاز:
در راستای پایش مواد غذایی و با توجه به اهمیت عرضه شیرینی جات ، نظارت وکنترل بهداشتی با هدف ارتقاء شاخص های بهداشتی در کارگاه های شیرینی پزی و قنادی های شهرسرابله توسط کارشناسان واحد بهداشت محیط شهرستان چرداول با همراهی بازرسین اداره تعزیرات حکومتی و اماکن نیروی انتظامی اجرا شد .
ولی الله ظهوری کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول گفت : در این بازدید ، کلیه شرایط عرضه ، بهداشت فردی ( روپوش ، کلاه و دستکش) ، نظافت عمومی ، نکات ایمنی و فنی ساختمانی ، اصول بهداشتی لوازم و تجهیزات ، چیدمان وسایل ، مواد اولیه مصرفی، رنگ های غیر مجاز و درج مشخصات بهداشتی کنترل و مورد بررسی قرار گرفت .
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط اعلام کرد : طی این نظارت ها ، تمامی نواقص بهداشتی به متصدیان اعلام و موارد نقص تا حصول نتیجه نهایی پیگیری و نیز با متخلفین طبق قانون ماده 13 برخورد جدی به عمل می آید .
وی اضافه کرد : مقدار 300 کیلوگرم انواع شیرینی جات و مواد اولیه مصرفی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی از دو کارگاه شیرینی پزی توقیف و معدوم ودر همین راستا یک کارگاه شیرینی پزی به دلیل تخلفات بهداشتی پلمپ شد .
پست الکترونیکی مدیر سایت: Mr.it.1402@gmail.com