تاریخ انتشار: شنبه 18 شهریور 1402
نظارت های بهداشتی سلامت محور بر اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مسیر بازگشت زوار اربعین حسینی از کربلای معلی در شهرستان چرداول
امتیاز:
بازرسی های گروهی کارشناسان واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول ، ویژه نظارت بر اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، در مسیر تردد زوار اربعین سید و سالار شهیدان، اباعبدالله الحسبن (ع)، در قالب دو تیم فعال در دو نوبت صبح و عصر در شهرستان چرداول انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول، در راستای امنیت مواد غذایی، حفظ و ارتقای سلامت آحاد جامعه، بویژه زوار اربعین سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) و همچنین پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذا، بازرسی های گروهی کارشناسان واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول از اماکن و مراکر تهیه و توزیع مواد غذایی در مسیر تردد زوار اربعین حسینی در قالب ۲ تیم فعال، در دو نوبت صبح و عصر در شهرستان چرداول ، انجام شد.
در قالب این طرح، که در روز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۸ انجام شد، از ۲۳ مورد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، موکب و محل اسکان زائرین بازدید به عمل آمد، که طی این بازرسی، ۱۰ مورد استفاده از تجهیرات پرتابل، ۶ مورد نمونه برداری باکتریولوژی و ۱۲ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی توسط بازرسین بهداشت محیط، انجام و جهت ۵ متصدی با توجه به نواقصات مشاهده شده در بازرسی ها، اخطاریه بهداشتی صادر شد.
گفتنی است: طی این طرح، ضمن بازرسی از موکب ها و محل اسکان زائرین در مسیر تردد زوار اربعین حسینی، توسط کارشناسان واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول، آموزش های لازم در خصوص، رعایت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و ... به متصدیان امر، موکب داران و زائرین اربعین حسینی به تعداد ۱۴ نفر ارائه و پمفلت های مرتبط توزیع شد.
پست الکترونیکی مدیر سایت: Mr.it.1402@gmail.com