اطلاعیه حداقل

شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول

gmail admin of sarableh.medilam.ac.ir is number:porakbarian1971@gmail.com

اخبار زیر پورتال شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول حداقل
به سایت شبکه بهداشت ودرمان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول خوش آمدید:

تشکیل جلسه هماهنگی برنامه های روز جهانی ایدز در شبکه بهداشت و درمان چرداول

در روز شنبه مورخه 95/09/13 جلسه هماهنگی برنامه های روز جهانی ایدز(14آذرماه) با همکاری واحد مبارزه با بیماری ها در محل دفتر معاونت بهداشتی  شبکه بهداشت و درمان چرداول برگزار شد. از جمله های برنامه های در نظر گرفته شده میتوان به :مکاتبه با امام جمعه و ارسال مطالب کمک آموزشی در خصوص ایراد سخنانی در زمینه ایدز در خطبه های نماز جمعه،درج شعار هفته جهانی ایدز در سربرگ مکاتبات اداری،برگزاری کارگاه آموزشی جهت نیروهای رده میانی (ماما،کاردان و کارشناسان بهداشتی مراکز و ستاد)ارسال پفلت آموزشی جهت کلیه ادارات سطح شهرستان و دانشگاهها و مراکز علمی شهرستان،نصب بنر آموزشی در سطح شهرستان،مکاتبه بهداشت مدارس با آموزش و پرورش جهت همکارس در خصوص برگزاری کلاس آموزشی در سطح مدارس در این هفته ،برگزاری کلاس نقاشی ،روزنامه دیواری و مقاله در بین مدارس تحت پوشش،مکاتبه با مراکز در خصوص ارجاع مادران باردار جهت انجام آزمایش اچ آی وی در مراکز کهره و سرابله،برگزاری همایش پیاده روی کارکنان شبکه بهداشت  و درمان به مناسبت هفته جهانی ایدز،فعال نمودن مراکز رپیدتست در این هفته و بیماریابی فعال در مراکز ترک اعتیاد،راه اندازی پایگاه سیار آموزش مشاوره و آزمایش اچ آی وی با هماهنگی هلال احمر،اعزام بیمار تحت پوشش جهت شرکت در نشست رئیس دانشگاه و مسئولین در صورت برگزاری از طرف دانشگاه و مکاتبه با شرکت گاز-برق-مخابرات-آب و فاضلاب جهت درج شعار بهداشتی در این زمینه ،اشاره کرد که در پایان به تصویب اعضای حاضر در جلسه رسید.

تعداد مشاهده خبر: (85)
  • تشکیل جلسه هماهنگی برنامه های روز جهانی ایدز در شبکه بهداشت و درمان چرداول