اطلاعیه حداقل

شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول

gmail admin of sarableh.medilam.ac.ir is number:porakbarian1971@gmail.com

اخبار زیر پورتال شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول حداقل
به سایت شبکه بهداشت ودرمان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول خوش آمدید:
15

در روز یکشنبه مورخه 95/09/07 چهار کمیته ی درون بخشی شامل پدیکلوزیس،مدارس مروج سلامت،سفیران سلامت و رسانه های آموزشی از طرف دو واحد بهداشت مدارس و آموزش سلامت در محل دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان چرداول برگزار گردید.که کارشناسان مسئول این دو واحد در خصوص جدیدیترین دستورالعمل ها ،برنامه ها و همایش های مربوطه مطالبی را ارائه دادند سپس با مشورت و نظر خواهی سایر افراد حاضر در جلسه  مواردی از جمله:برگزاری کلاسهای آموزشی پدیکولوز جهت مهدکودکها، دانش آموزان، دانشجویان وخوابگاههای دانشجویی،انجام معاینات غربالگری پدیکولوزیس،ابلاغ نیروهای بهداشت محیط در مراکزی که متصدی سلامت مدارس ندارند (صیدنظری-بیجنوند-کهره-چشمه ماهی) وشروع غربالگری در آن مراکز،برگزاری کلاس آموزشی پدیکولوزیس جهت مربیان بهداشت مدارس،صدور ابلاغ جهت اعضای کمیته مدارس مروج سلامت،برگزاری همایش تقدیر ازمجریان مدارس مروج سلامت ،مراقبت از کارکنان مدارس مروج سلامت،تشکیل کمیته های مدارس مروج سلامت ،تشکیل کمیته برون بخشی سفیران سلامت،برگزاری کلاس های آموزشی با موضوعات بهداشتی(بهداشت فردی-بهداشت روان-بیماریها-دهان ودندان-چاقی-پایگاه تغذیه-تغذیه- ورزش-ارگونومی- محیط زیست- زباله وپسماند و...)،تهیه پفلت ها و بروشرهای توسط واحدهای بهداشتی جهت تایید واحد آموزش سلامت برای توزیع در گروههای سنی مختلف،مقرر گردید با توجه به برگزاری کلاس های آموزشی مرکز چشمه ماهی وکهره در مرکز کهره  ، مدیریت محترم نسبت به تجهیز فضای آموزشی در این دو مرکز( خرید یک دستگاه پروژکتور تخته وایت برد 30 عدد صندلی استاندارد میز )  اقدام نمایند  و ... مصوب گردید.

تعداد مشاهده خبر: (83)
کد خبر: 11896
  • تشکیل چهار کمیته ،پدیکلوزیس،مدارس مروج سلامت،سفیران سلامت و ساماندهی رسانه های آموزشی در شبکه بهداشت و درمان چرداول
پست الکترونیکی مدیر سایت:porakbarian1971@gmail.com